Gearbox - Bus 2

Hey! Deze busreis wordt georganiseerd door Eleven Travel, Desie. Lijkt het je wat om met ons mee te reizen?
Wacht dan niet langer en boek je busreis voordat de bus vol zit.

Dit evenement is al geweest

Je kunt voor dit evenement geen bus tickets meer boeken.

ROUTE (DEFINITIEF)

 • 11.00 - Nijmegen - Centraal Station
 • T.h.v. Burg. Hustinxstraat 42
 • 11.25 - Arnhem - Parkeerplaats Rijnhal
 • 11.40 - Arnhem - CS bij bushalte sonsbeekzijde
 • Achterzijde Centraal Station (Flixbus Stop)
 • 15 minuten pauze onderweg
 • 13.15 - Gearbox
 • 00.00 uur Bus gereed
 • 00.45 uur Uiterlijk vertrektijd retour

BELANGRIJKE INFORMATIE (DEFINITIEF)

De definitieve reisinformatie wordt 24 uur van tevoren bekend gemaakt.

Bus blijft niet op locatie staan

Spullen kunnen niet in de bus blijven liggen

Er is geen toilet aan boord

Eigen muziek afspelen

Muziek mogelijkheden: Bluetooth/USB/CD

Eigen drank meenemen toegestaan

Geen drankverkoop in de bus

DIT KAN JE VERWACHTEN VAN DE BUS

Voor deze reis staat een Partybus gepland. Een Partybus is doorgaans voorzien van airco. Uiteraard kan er ook altijd muziek afgespeeld worden, het verschilt per bus wat de mogelijkheden zijn. Zodra bekend is wat er mogelijk is communiceren we dit hierboven bij belangrijke informatie. Check dit dus altijd even voor vertrek.

Erik

Sinds wij Eleven Travel ontdekt hebben is er nooit meer ruzie over wie de BOB is!

Kom je er niet uit?

Geen probleem, dat kan altijd gebeuren! Bij de veelgestelde vragen kun je wellicht je antwoord terugvinden. Mocht je hier alsnog jouw antwoord niet kunnen vinden, neem dan contact op via onze snelle klantenservice.

 • Het feestje begint al onderweg
 • Samen met al jouw vrienden in dezelfde bus
 • Voordelig, duurzaam en veilig reizen

Hoe werkt een busreis organiseren?

STAP 1
Doe vrijblijvend een aanvraag
Je doet een aanvraag door het digitale formulier in te vullen. Jouw aanvraag komt bij ons binnen en wordt in behandeling genomen. Wij proberen binnen 24 uur (een werkdag) contact met jou op te nemen. Jouw aanvraag is altijd vrijblijvend, je zit nog nergens aan vast.
STAP 1
STAP 2
Wij nemen contact op met jou
Zodra de aanvraag is binnengekomen neemt een van onze medewerkers deze in behandeling. Wij zullen jou een Whatsapp bericht sturen om een belafspraak in te plannen. We nemen dan kort jouw aanvraag door en kunnen eventuele vragen beantwoorden.
STAP 2
STAP 3
Goed gevoel? We gaan ervoor!
Is het gesprek prettig verlopen en zie je een samenwerking wel zitten? Mooi, dan gaan we samen aan de slag. Op basis van jouw wensen en wat we hebben besproken gaan we jouw busreis online zetten. Je ontvangt een link naar jouw pagina en ticketshop. Hier staat alle benodigde informatie en er kan direct geboekt worden.
STAP 3
STAP 4
Promoten maar
Als organisator ben jij de promotor van jouw eigen busreis. Het is aan jou om te zorgen dat jouw vrienden en bekende gaan boeken voor deze busreis. Dit doe je simpelweg door de link door te sturen in je eigen groepsapp of Facebook event. Uiteraard kan je ook promo berichten sturen op je eigen social media kanalen en andere dit laten delen. Indien gewenst leveren we jou foto en indien mogelijk videomateriaal aan. Vraag hier gerust naar!
STAP 4
STAP 5
Wij regelen de rest!
Zodra de boekingen binnenkomen gaan wij aan de slag met het regelen van de gewenste bus. Wanneer er voldoende mensen hebben geboekt bevestigen wij de bus. Wij zorgen voor de juiste afspraken en stemmen alles met jou af. Je ontvangt van ons alle benodigde informatie en ook alle hoofdboekers in jouw bussen voorzien wij van de juiste informatie.
STAP 5
STAP 6
Eindelijk, de bus gaat vertrekken
Eindelijk, de bus gaat vertrekken Wanneer het eindelijk zo ver is, de bus gaat bijna vertrekken en dat geweldige feest komt in zicht. Jij bent tijdens de reis de begeleider. Je zorgt dat iedereen wordt gecontroleerd tijdens het instappen. Je zet een lekker muziekje aan en zorgt voor een goede sfeer in de bus.
STAP 6
STAP 7
Bijna tijd om te feesten...
De bus is gearriveerd op locatie. Het is nu belangrijk dat de laatste zaken worden afgestemd in de bus. Laat iedereen in de bus nog even weten of je wel of geen spullen kunt laten liggen, hoe laat de bus er weer is en hoe laat je uiterlijk vertrekt. Ruim samen even de bus op en dan kan je lekker gaan feesten.
STAP 7
STAP 8
Party Time!
Als een jekko naar de ingang en lekker gaan feesten, zoals jij en jouw vrienden dat kunnen. Geniet er van. Cheers!
STAP 8
STAP 9
Feestje afgelopen, maar niet getreurd
Tegen het einde van het feest zorg je dat je niet als laatste het terrein verlaat. Als organisator en begeleider probeer je als een van de eerste bij de bus te zijn. Het is namelijk belangrijk dat iedereen even wordt gecontroleerd bij het instappen. Hiervoor heb je een passagierslijst. Als je compleet bent kun je vertrekken. Mis je nog iemand? Probeer diegene dan even te contacten. Samen uit, samen thuis.
STAP 9
STAP 10
Afterparty of slapen
Wanneer de bus vertrek kan de afterparty beginnen of je gaat slapen. Ieder zijn ding, houd rekening met elkaar. Zet een lekker muziekje aan en maak er een leuke terugreis van.
STAP 10
STAP 11
De busreis is ten einde
Wanneer de bus weer terug is, is het feestje ook echt afgelopen. Althans het festival en de afterparty in de bus ;) Voordat je uitstapt zorg je er weer even voor dat de bus is opgeruimd. Als je slim bent laat je iedereen even helpen en doe je dat vlak voordat de bus is gestopt. Chauffeur blij en wij blij!
STAP 11

Onbezorgd met de bus naar Gearbox

Ga je via ons met de bus naar een festival? Goede keuze! Eleven Travel brengt je van jouw opstapplaats naar Gearbox voor een eerlijke prijs. En over je busreis hoef je je al helemaal geen zorgen te maken. Wij zorgen dat dit perfect geregeld is en dat je een super gezellige busleider en vriendelijke chauffeur in de bus hebt zitten. Daarnaast zorgen wij uiteraard bij al onze busreizen naar festivals dat de bus er schoon uit ziet, en dat alle gewenste voorzieningen aan boord zijn.

Party vervoer naar Gearbox tot in de puntjes geregeld

Verder is het bij onze busreizen ook altijd toegestaan om jouw eigen drinken mee te nemen (geen glas), met uitzondering van een partybus. Hier kan je wel altijd drinken kopen aan boord. Op deze manier verzorgen wij altijd echt party vervoer. Of dit nu een echte partybus, vip bus of luxe touringcar is. Onze bus, jouw feestje.

Top service en snelle klantenservice

Mocht je voor, tijdens of na jouw busreis nog vragen of opmerkingen hebben over de busreis naar jouw festival, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn altijd bereikbaar en schakelen super snel! Persoonlijk contact en maatwerk, daar staan wij voor. Daarnaast proberen wij alles gewoon zo simpel mogelijk te houden voor jou en jouw vrienden. Wij regelen de busreis naar het festival en alles wat jij hoeft te doen is zorgen voor een gezonde dosis gezelligheid. Bij Eleven Travel ben je verzekerd van eerlijke prijzen, persoonlijke communicatie, top service en bovenal duurzaam, goed verzorgd en veilig busvervoer naar Gearbox.