Organiseer je eigen busreis met Eleven Travel

Een eigen busreis organiseren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn of heel veel werk te kosten. Dit moet juist leuk en gemakkelijk zijn.

Daarom helpen wij jou graag bij de organisatie van jouw eigen busreis. Eleven Travel is namelijk helemaal gericht op het gemakkelijk organiseren van een eigen busreis. Hierbij is persoonlijk contact enorm belangrijk en dat krijg je uiteraard bij ons.

Jij bent de promotor en begeleider van jouw eigen busreis. Wij regelen de rest voor je. Dus geen gedoe met reserveringen, betalingen, de juiste bus zoeken en financiële risico’s bij te weinig mensen of schade.

Vraag je eigen busreis aan

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om de aanvraag te bespreken. Een aanvraag is altijd vrijblijvend, je zit nog nergens aan vast. 

Een eigen busreis organiseren kan vanaf 20 personen. Haal je dit niet? Doe dan een opstapplaats aanvraag.

De voordelen van een eigen busreis

Hoe werkt een busreis organiseren?

STAP 1
Doe vrijblijvend een aanvraag
Je doet een aanvraag door het digitale formulier in te vullen. Jouw aanvraag komt bij ons binnen en wordt in behandeling genomen. Wij proberen binnen 24 uur (een werkdag) contact met jou op te nemen. Jouw aanvraag is altijd vrijblijvend, je zit nog nergens aan vast.
STAP 1
STAP 2
Wij nemen contact op met jou
Zodra de aanvraag is binnengekomen neemt een van onze medewerkers deze in behandeling. Wij zullen jou een Whatsapp bericht sturen om een belafspraak in te plannen. We nemen dan kort jouw aanvraag door en kunnen eventuele vragen beantwoorden.
STAP 2
STAP 3
Goed gevoel? We gaan ervoor!
Is het gesprek prettig verlopen en zie je een samenwerking wel zitten? Mooi, dan gaan we samen aan de slag. Op basis van jouw wensen en wat we hebben besproken gaan we jouw busreis online zetten. Je ontvangt een link naar jouw pagina en ticketshop. Hier staat alle benodigde informatie en er kan direct geboekt worden.
STAP 3
STAP 4
Promoten maar
Als organisator ben jij de promotor van jouw eigen busreis. Het is aan jou om te zorgen dat jouw vrienden en bekende gaan boeken voor deze busreis. Dit doe je simpelweg door de link door te sturen in je eigen groepsapp of Facebook event. Uiteraard kan je ook promo berichten sturen op je eigen social media kanalen en andere dit laten delen. Indien gewenst leveren we jou foto en indien mogelijk videomateriaal aan. Vraag hier gerust naar!
STAP 4
STAP 5
Wij regelen de rest!
Zodra de boekingen binnenkomen gaan wij aan de slag met het regelen van de gewenste bus. Wanneer er voldoende mensen hebben geboekt bevestigen wij de bus. Wij zorgen voor de juiste afspraken en stemmen alles met jou af. Je ontvangt van ons alle benodigde informatie en ook alle hoofdboekers in jouw bussen voorzien wij van de juiste informatie.
STAP 5
STAP 6
Eindelijk, de bus gaat vertrekken
Eindelijk, de bus gaat vertrekken Wanneer het eindelijk zo ver is, de bus gaat bijna vertrekken en dat geweldige feest komt in zicht. Jij bent tijdens de reis de begeleider. Je zorgt dat iedereen wordt gecontroleerd tijdens het instappen. Je zet een lekker muziekje aan en zorgt voor een goede sfeer in de bus.
STAP 6
STAP 7
Bijna tijd om te feesten...
De bus is gearriveerd op locatie. Het is nu belangrijk dat de laatste zaken worden afgestemd in de bus. Laat iedereen in de bus nog even weten of je wel of geen spullen kunt laten liggen, hoe laat de bus er weer is en hoe laat je uiterlijk vertrekt. Ruim samen even de bus op en dan kan je lekker gaan feesten.
STAP 7
STAP 8
Party Time!
Als een jekko naar de ingang en lekker gaan feesten, zoals jij en jouw vrienden dat kunnen. Geniet er van. Cheers!
STAP 8
STAP 9
Feestje afgelopen, maar niet getreurd
Tegen het einde van het feest zorg je dat je niet als laatste het terrein verlaat. Als organisator en begeleider probeer je als een van de eerste bij de bus te zijn. Het is namelijk belangrijk dat iedereen even wordt gecontroleerd bij het instappen. Hiervoor heb je een passagierslijst. Als je compleet bent kun je vertrekken. Mis je nog iemand? Probeer diegene dan even te contacten. Samen uit, samen thuis.
STAP 9
STAP 10
Afterparty of slapen
Wanneer de bus vertrek kan de afterparty beginnen of je gaat slapen. Ieder zijn ding, houd rekening met elkaar. Zet een lekker muziekje aan en maak er een leuke terugreis van.
STAP 10
STAP 11
De busreis is ten einde
Wanneer de bus weer terug is, is het feestje ook echt afgelopen. Althans het festival en de afterparty in de bus 😉 Voordat je uitstapt zorg je er weer even voor dat de bus is opgeruimd. Als je slim bent laat je iedereen even helpen en doe je dat vlak voordat de bus is gestopt. Chauffeur blij en wij blij!
STAP 11

Ik heb een vraag over een busreis organiseren

Staat jouw evenement er niet bij?

Wil jij graag een busreis organiseren maar staat het gewenste evenement er niet tussen?

Geen stress! We voegen het evenement graag voor je toe. Doe een aanvraag via de onderstaande knop en we helpen je graag verder!