Organiseer je eigen busreis met Eleven Travel

Een eigen busreis organiseren is simpel en leuk met Eleven Travel. Wij nemen al het werk uit handen: reserveringen, betalingen, de juiste bus en financiële risico’s.

Jij bent de promotor en begeleider; wij regelen de rest met persoonlijk contact. Ontdek meer in onze video of vraag direct je eigen busreis aan!

Hoe Werkt het?

Video afspelen

De voordelen van een eigen busreis

Hoe werkt een busreis organiseren?

STAP 1
Doe vrijblijvend een aanvraag
Je doet een aanvraag door het digitale formulier in te vullen. Jouw aanvraag komt bij ons binnen en wordt in behandeling genomen. Wij proberen binnen 24 uur (een werkdag) contact met jou op te nemen. Jouw aanvraag is altijd vrijblijvend, je zit nog nergens aan vast.
STAP 1
STAP 2
Wij nemen contact op met jou
Zodra de aanvraag is binnengekomen neemt een van onze medewerkers deze in behandeling. Wij zullen jou een Whatsapp bericht sturen om een belafspraak in te plannen. We nemen dan kort jouw aanvraag door en kunnen eventuele vragen beantwoorden.
STAP 2
STAP 3
Goed gevoel? We gaan ervoor!
Is het gesprek prettig verlopen en zie je een samenwerking wel zitten? Mooi, dan gaan we samen aan de slag. Op basis van jouw wensen en wat we hebben besproken gaan we jouw busreis online zetten. Je ontvangt een link naar jouw pagina en ticketshop. Hier staat alle benodigde informatie en er kan direct geboekt worden.
STAP 3
STAP 4
Promoten maar
Als organisator ben jij de promotor van jouw eigen busreis. Het is aan jou om te zorgen dat jouw vrienden en bekende gaan boeken voor deze busreis. Dit doe je simpelweg door de link door te sturen in je eigen groepsapp of Facebook event. Uiteraard kan je ook promo berichten sturen op je eigen social media kanalen en andere dit laten delen. Indien gewenst leveren we jou foto en indien mogelijk videomateriaal aan. Vraag hier gerust naar!
STAP 4
STAP 5
Wij regelen de rest!
Zodra de boekingen binnenkomen gaan wij aan de slag met het regelen van de gewenste bus. Wanneer er voldoende mensen hebben geboekt bevestigen wij de bus. Wij zorgen voor de juiste afspraken en stemmen alles met jou af. Je ontvangt van ons alle benodigde informatie en ook alle hoofdboekers in jouw bussen voorzien wij van de juiste informatie.
STAP 5
STAP 6
Eindelijk, de bus gaat vertrekken
Eindelijk, de bus gaat vertrekken Wanneer het eindelijk zo ver is, de bus gaat bijna vertrekken en dat geweldige feest komt in zicht. Jij bent tijdens de reis de begeleider. Je zorgt dat iedereen wordt gecontroleerd tijdens het instappen. Je zet een lekker muziekje aan en zorgt voor een goede sfeer in de bus.
STAP 6
STAP 7
Bijna tijd om te feesten...
De bus is gearriveerd op locatie. Het is nu belangrijk dat de laatste zaken worden afgestemd in de bus. Laat iedereen in de bus nog even weten of je wel of geen spullen kunt laten liggen, hoe laat de bus er weer is en hoe laat je uiterlijk vertrekt. Ruim samen even de bus op en dan kan je lekker gaan feesten.
STAP 7
STAP 8
Party Time!
Als een jekko naar de ingang en lekker gaan feesten, zoals jij en jouw vrienden dat kunnen. Geniet er van. Cheers!
STAP 8
STAP 9
Feestje afgelopen, maar niet getreurd
Tegen het einde van het feest zorg je dat je niet als laatste het terrein verlaat. Als organisator en begeleider probeer je als een van de eerste bij de bus te zijn. Het is namelijk belangrijk dat iedereen even wordt gecontroleerd bij het instappen. Hiervoor heb je een passagierslijst. Als je compleet bent kun je vertrekken. Mis je nog iemand? Probeer diegene dan even te contacten. Samen uit, samen thuis.
STAP 9
STAP 10
Afterparty of slapen
Wanneer de bus vertrek kan de afterparty beginnen of je gaat slapen. Ieder zijn ding, houd rekening met elkaar. Zet een lekker muziekje aan en maak er een leuke terugreis van.
STAP 10
STAP 11
De busreis is ten einde
Wanneer de bus weer terug is, is het feestje ook echt afgelopen. Althans het festival en de afterparty in de bus 😉 Voordat je uitstapt zorg je er weer even voor dat de bus is opgeruimd. Als je slim bent laat je iedereen even helpen en doe je dat vlak voordat de bus is gestopt. Chauffeur blij en wij blij!
STAP 11

Ik heb een vraag over een busreis organiseren

Een busreis organiseren in samenwerking met Eleven Travel biedt veel voordelen. Zo nemen wij veel werk uit handen, denk aan het bijhouden van alle boekingen en betalingen. Tevens regelen we de gewenste bus voor jou op de gewenste tijden en opstapplaatsen. Tevens dragen wij alle (financiële) verantwoordelijkheden rondom de organisatie. Indien nodig proberen we jouw bus aan te vullen.

Het enige dat jij eigenlijk moet doen is de busreis promoten en zoveel mogelijk vrienden en bekenden laten boeken. In ruil hiervoor krijg je een beloning die kan oplopen tot boven de €100,00! Zo verdien je met jouw inzet een gratis busreis, festival en misschien nog wel meer!

Als organisator van de busreis moet je zelf ook altijd een boeking doen en betalen! De beloning die je hebt verdiend volgt na evaluatie van de busreis. Wanneer je zelf geen ticket boekt, wordt er ook geen zitplaats voor jou bezet gehouden. Het is dus heel belangrijk dat je zelf ook even boekt.

Onze beloning is zeer transparant. Als organisator ben je ook de busleider tijdens de reis. Hiervoor krijg je een vaste basis beloning van 3x 11 = €33,00. Tevens zorg je ervoor dat mensen boeken voor jouw busreis. Voor iedere persoon die via jou boekt ontvang jij €1,00. Per 10 personen krijg je nog €1,00 extra. Dit komt neer op €11,00 per 10 personen. Zo kan jouw beloning al snel oplopen van €75,00 tot wel boven de €100,00.

De busreis moet winstgevend zijn om de beloning van €1,00 per persoon uit te keren. Dit betekent een goed gevulde bus. Het is de bedoeling dat jij zelf jouw bus kunt vullen, mocht dit helaas toch niet lukken dan kunnen wij in veel gevallen jouw bus ook aanvullen.

Uiteraard doen we dit altijd in overleg, echter kun je geen eisen stellen als je jouw eigen bus niet gevuld krijgt. Mochten wij jouw bus aanvullen dan gelden voor deze personen niet de beloning van €1,00, aangezien jij deze personen niet hebt verworven.

De beloning kan worden uitgekeerd in cash, maar ook in een gratis busreis en/of een festivalticket. De beloning wordt binnen 10 werkdagen na de busreis uitgekeerd. Voorwaarde is dat je als busleider onze evaluatie hebt ingevuld.

Goede vraag! Bij een busreis organiseren komt natuurlijk wel het een en ander kijken. Gelukkig doen wij voor jou het meeste werk en ondersteun jij ons in de organisatie en promotie.

Allereerst doe je een aanvraag via eleventravel.nl/organiseren, de aanvraag komt bij ons binnen en wij nemen contact met jou op om jouw aanvraag te bespreken. Vervolgens gaan wij de busreis naar jouw wensen op de website zetten. Jij krijgt van ons een persoonlijke pagina. Deze pagina kan je verspreiden via Facebook, Whatsapp, Fax, Twitter, Instagram en per postduif.

Het is aan jou om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen voor jouw busreis boeken. Hoe meer mensen boeken, des te groter wordt ook jouw beloning 😉 Tijdens de organisatie houden we contact over de voortgang via Whatsapp.

Wanneer de busreis gaat beginnen ben jij onze busleider, bij het instappen controleer je iedereen op naam middels de passagierslijst die je van ons krijgt. Jij zorgt ervoor dat de busreis op rolletjes loopt en bent tevens de gangmaker in de bus. Mensen met vragen kunnen bij jou terecht, je draait een leuk muziekje en houdt contact met de chauffeur.

Bij aankomst op het festival vertel je de mensen dat ze alle rotzooi opruimen en hoe laat de bus waar weer vertrekt. Je maakt even een rondje door de bus met de chauffeur en gaat zelf lekker feesten! De terugweg doe je hetzelfde.

De week na de busreis nemen we weer contact met je op om de busreis te evalueren en keren we de verdiende beloning uit 😉

Topper! Je kan een event aanvragen via eleventravel.nl/organiseren

Ja, het is mogelijk om een besloten busreis te organiseren. Je krijgt dan een code waarmee iedereen kan boeken. Dit is alleen mogelijk als je zelf een bus kunt vullen of je bereid bent om extra te betalen. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op goedgevulde bussen. Je kan tijdens je aanvraag aangeven of je een open of besloten inschrijving wilt hanteren. Bij een goedgevulde bus moet je denken aan 40-50 personen.

Je kan vanaf 20 personen een eigen busreis organiseren. Dit houdt overigens niet in dat je bij 20 personen een bus krijgt voor jouw groep alleen. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op goedgevulde bussen. Wanneer je met een groep van 20 personen een eigen busreis organiseert en je krijgt en niet gevuld genoeg, dan zullen wij pogen de bus te combineren met een andere groep om zo de bus gezamenlijk te vullen.

Uiteraard doen we dit in overleg en zorgen we ervoor dat de bus geen gekke omwegen gaat maken! Je kan echter geen eisen stellen wanneer je jouw busreis zelf niet gevuld krijgt en wij hierin moeten ondersteunen om de busreis door te kunnen laten gaan. Bij een goedgevulde bus moet je denken aan 40-50 personen.

Dit is afhankelijk van het aantal personen dat er met jou meegaan. Vul jij zelf een bus dan is deze alleen voor jou en jouw vrienden. Kun jij de bus voor de helft vullen dan zullen wij pogen de andere helft aan te vullen met een andere groep. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op een goedgevulde bus. Uiteraard doen we dit in overleg en zorgen we ervoor dat de bus geen gekke omwegen gaat maken! Weet dus wel dat je met een kleine groep geen eisen kunt stellen als dat niet mogelijk is. Bij een goedgevulde bus moet je denken aan 40-50 personen.

Uiteraard doen we dit in overleg en zorgen we ervoor dat de bus geen gekke omwegen gaat maken! Je kan echter geen eisen stellen wanneer je jouw busreis zelf niet gevuld krijgt en wij hierin moeten ondersteunen om de busreis door te kunnen laten gaan. Bij een goedgevulde bus moet je denken aan 40-50 personen.

Ja, dit kan je helemaal zelf bepalen. Uiteraard moet het wel mogelijk zijn. Als iets niet mogelijk is zullen we jou hierover adviseren. Samen komen we tot de juiste oplossing! Uiteraard kun je meer zelf bepalen als je met een grote groep bent en zelf een bus kunt vullen. Bij een goedgevulde bus moet je denken aan 40-50 personen.

Uiteraard kan je een partybus organiseren. Wij zetten met grote regelmaat een partybus in. Wil je graag een partybus dan is het belangrijk dat je deze ruim op tijd aanvraagt, voor populaire evenementen moet dit zelfs maanden van te voren, houd hier rekening mee.

Houd er ook rekening mee dat je voldoende mensen hebt, voor 20 personen is het lastig om een partybus te regelen, tenzij je wat dieper in de buidel wilt tasten of kan combineren met een andere groep!

Wij hanteren een vuistregel van maximaal 4 opstapplaatsen op de route. In overleg kunnen we natuurlijk uitzonderingen maken, dit alles in overleg met jou! Wij zullen adviseren daar waar nodig.

Houd er ook rekening mee dat je voldoende mensen hebt, voor 20 personen is het lastig om een partybus te regelen, tenzij je wat dieper in de buidel wilt tasten of kan combineren met een andere groep!

Mocht je zelf niet voldoende mensen hebben dan kunnen wij vaak jouw bus aanvullen. Uiteraard is het wel de bedoeling dat jij zelf jouw bus probeert te vullen, maar mocht dit niet lukken proberen wij jou te helpen om samen de bus te vullen! Wij verwachten wel dat je hierin verantwoordelijkheid neemt en je best doet om zoveel mogelijk mensen te laten boeken.

Natuurlijk mag je jouw busreis online promoten, graag zelfs! Het is de bedoeling dat jouw bus zo snel mogelijk gevuld is. Hoe eerder de bus vol zit, des te sneller we de busreis kunnen bevestigen. Natuurlijk is het ook goed voor jouw beloning!

In uitzonderlijke gevallen is het niet mogelijk om direct jouw busreis online te promoten, we zullen dit dan kenbaar maken. Denk hierbij aan pre orders die wij alleen doen voor onze gasten.

Wil je wijziging aanbrengen aan jouw route, neem dan even contact met ons op via de groepsapp of via onze klantenservice. In overleg kijken we of dit mogelijk is.

Wil je wijzigingen aanbrengen aan jouw vertrektijden, neem dan even contact op met jouw contactpersoon. In overleg kijken we of dit mogelijk is. Iedereen uit de bus moet hier namelijk mee akkoord zijn.

LET OP! Het is niet mogelijk om vier dagen voorafgaand aan de busreis de vertrektijden te wijzigen. Dit omdat de vertrektijden dan definitief zijn en het niet meer mogelijk is dit nog te wijzigen. 

Een dag voor aanvang van de busreis (meestal vrijdagmiddag), ontvang je van ons een e-mail met daarin alle documenten. Denk aan de passagierslijst om alle namen te controleren en een ritopdracht met alle gemaakte afspraken, contactgegevens en overige informatie.

Staat jouw evenement er niet bij?

Wil jij graag een busreis organiseren maar staat het gewenste evenement er niet tussen?

Geen stress! We voegen het evenement graag voor je toe. Doe een aanvraag via de onderstaande knop en we helpen je graag verder!

Winkelwagen

Geen busreizen
Bustickets toegevoegd aan winkelwagen