Jouw boeking wijzigen of annuleren?

Het kan gebeuren dat je helaas een keer toch niet met de bus mee kan, om welke reden dan ook. Er zijn dan twee opties, jouw boeking wijzigen of annuleren. Hieronder meer informatie over wijzigen en annuleren. 

Boeking wijzigen (gratis)
Het is altijd gratis om jouw boeking te wijzigen, namen kun je zelf aanpassen in jouw profiel. Het is niet mogelijk om de boeking volledig over te dragen. Zorg dat je boeking altijd goed is verwerkt en de juiste namen zijn verwerkt, om problemen aan de bus te voorkomen. 


Boeking annuleren
Mocht je niet mee kunnen en geen vervanger hebben, geef dan even een annulering door via onze snelle klantenservice. Vermeld hierbij jouw ordernummer en geef exact aan wat je wilt annuleren. Je kan zelf kiezen via welk kanaal je jouw annulering wilt doorgeven. In veel gevallen kun je een gedeeltelijke refund krijgen (zie hieronder de voorwaarden). 

Wij hanteren de volgende regels voor annuleren

  • Annulering tot 45 dagen voor aanvang van de Reis: Een vast bedrag van 5 euro per busticket. 
  • Annulering tussen de 45 – 31 dagen voor aanvang van de Reis: Je betaalt 25% van de Reissom.
  • Annulering tussen de 30 – 15 dagen voor de aanvang van de Reis: Je betaalt 50% van de Reissom.
  • Annulering tussen de 14 – 7 dagen voor de aanvang van de Reis: Je betaalt 75% van de Reissom.
  • Annulering 6 dagen of korter voor de aanvang van de Reis: Je betaalt 100 % van de Reissom.

Wij kunnen geen uitzonderingen maken bij ziekte of andere vervelende en treurige gebeurtenissen waardoor jij niet meer kunt gaan. Helaas blijft dit toch de verantwoordelijkheid van jou zelf en kunnen wij onmogelijk garant staan voor de kosten die hiervoor worden gemaakt. Hoe spijtig we dit ook vinden.