Onbezorgd losgaan op Rebirth Festival?

Ben jij van plan om naar REBiRTH Festival te gaan? Boek dan een plekje in een van onze (party)bussen!Β 

Geen lange treinreis, eerder moeten gaan van het festival of de BOB zijn? Samen met Eleven Travel ga je onbezorgd feesten en maximaal genieten 🀩

Of organiseer een eigen busreis en verdien tot wel drie gratis tickets! Meer info vind je hier.

Gratis tickets verdienen voor Rebirth Festival?

Ben jij met een grote groep vrienden? Regel dan jouw vervoer via Eleven Travel en verdien gratis tickets, bustickets en zakgeld voor REBiRTH Festival!

Beloningen πŸ”₯

20+ personen: 1x gratis ticket

40+ personen: 1x gratis ticket + € 1,00 p.p.

60+ personen: 2x gratis ticket + € 1,10 p.p.

80+ personen: 3x gratis ticket + € 1,25 p.p.

De voordelen van een eigen busreis

Erik
Lees verder
β€œSinds wij Eleven Travel ontdekt hebben is er nooit meer ruzie over wie de BOB is!”
Kikki
Lees verder
"Absoluut top, goed geregeld, leuke buschauffeur :)"
Stefanie
Lees verder
"Eleven travel top bedrijf altijd fijne samenwerkingen mee πŸ‘ŒπŸ»"
Dominique
Lees verder
"Perfect georganiseerde busreizen en ze bieden altijd bijzonder goede service. Toppers!"
Lotty
Lees verder
"Goed geregelde busreis. Heel fijn dat de spullen in de bus konden blijven. Verder hadden we een buschauffeur die echt super behulpzaam was. Heel tevreden."
Thijs
Lees verder
"Was een fijne rit, nette bus en goed geregeld. En het regelen dat alles goed ging op de terug rit was leuk om te doen."
Kaylee
Lees verder
"Geeft snel antwoord, is super klantvriendelijk en heeft last minute ervoor gezorgd dat onze vriendengroep nog naar een mooie feestje kunnen gaan. Top bedrijf!!!"

De voordelen van een busreis bij Eleven travel

1. Gemakkelijk en snel

Het is bij Eleven Travel niet vereist om eerst een account aan te maken. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel een busreis boeken of organiseren.

2. Persoonlijk contact

Wanneer je bij ons een eigen busreis organiseert dan onderhouden we persoonlijk en kort contact via Whatsapp. We staan altijd voor jou klaar.

3. Servicegericht

Wij hebben een zeer modern klantenservice systeem waardoor we jou kunnen voorzien van de beste service. We zijn makkelijk te benaderen via veel verschillende kanalen. Je kan snel een reactie verwachten.

4. Geweldige prijs / kwaliteit verhouding

Bij Eleven Travel krijg je top kwaliteit voor een scherpe prijs. Kwaliteit kost geld, maar dat hoeft niet de hoofdprijs te zijn. Wij staan voor de beste kwaliteit busreizen en klantenservice.

5. Touringcar of partybus

Bij Eleven Travel reis je altijd veilig en comfortabel in een luxe touringcar of spetterende partybus. Bekijk online per evenement de bussen die online staan of organiseer zelf een eigen busreis en kies je ideale bus.

6. Combitickets en lekkere acties

Voor veel evenementen bieden wij bustickets in combinatie met entreetickets aan. Regelmatig geven we hierop ook nog een leuke combikorting. De mogelijkheden vind je op de evenementenpagina.