Onbezorgd naar Rebellion Indoor

Dit is de kans om jouw bus + entreetickets voor REBELLiON Indoor Festival te bemachtigen.

Veelgestelde vragen

Misschien denk je: Huh? Hoe kan het dat Eleven Travel tickets kan aanbieden? Goede vraag!

Als Official Travel Partner van REBELLiON Festival hebben we een toffe samenwerking. Hierdoor kunnen we leuke voordelen aanbieden aan iedereen die met ons mee wil naar de deze dikke eerste editie.

Let op! De exclusieve sale loopt tot 6 februari. OP = OP

Ja dat kan zeker! 

Organiseer een eigen busreis en verdien tot wel twee gratis VIP entreetickets incl. cash!

Uiterlijk 48 uur voor het evenement kan je jouw tickets downloaden binnen je profiel. We sturen je altijd een mail wanneer de entreetickets gereed staan.

LET OP! Het kan zijn dat je de entreetickets niet kan verkopen op TicketSwap.

Voor combitickets die tijdens een pre sale geboekt zijn gelden aparte regels. 

Je kunt te allen tijde je boeking annuleren, alleen behoudt je het entreeticket en krijg je geen geld teruggestort.

Dankzij onze nieuwe samenwerking met Klarna kun je je tickets tot 30 dagen na je bestelling betalen of in verdeeld over drie termijnen. Uiteraard zonder extra kosten.

Gratis VIP Tickets verdienen?

Organiseer je eigen bureis en verdien tot wel drie VIP entreetickets + cash!

Video afspelen

Hoe Werkt het?

Een busreis organiseren, hoe werkt dat nu? Check onze animatie video voor een duidelijke uitleg!

De vetste busreis naar Rebellion Indoor Festival

Ga jij met de bus naar REBELLiON Indoor Festival en wil je 100% zeker weten dat je de leukste en best verzorgde busreis naar een festival meemaakt? Ga dan met onze busreizen mee! Eleven Travel zorgt er voor dat jij zonder zorgen van de opstapplaats naar het festival gaat. Wij zorgen voor de vetste partybussen, een echte VIP bus of luxe touringcar, net waar jullie behoefte aan hebben! Die bus vullen we dan met de leukste passagiers, meest gezellige busleider(s) en vriendelijke chauffeurs. Daarnaast verzorgen wij jou van alle gemakken die jij nodig hebt tijdens jouw busreis naar REBELLiON Indoor Festival. Wij zorgen voor het mooiste party vervoer en de vetste busreis naar REBELLiON Indoor Festival. Samen maken we er een geweldig feestje van!

Zelf een busreis organiseren naar REBELLiON Indoor Festival?

Ga jij met een grote groep vrienden? Dan is het vaak mogelijk om zelf een busreis te organiseren. Hiermee kun je bijna altijd een mooie korting, dikke geld beloning of gratis tickets verdienen! Jij bepaald samen met ons jouw gewenste opstapplaatsen, vertrektijden en het type bus. Jij regelt de mensen, wij regelen de rest. Onze bus, jouw feestje!

Met een partybus naar Rebellion Indoor Festival?

Wil jij dat jouw busreis voelt als echt party vervoer? Vette lasers, dikke geluidsinstallaties en een top sfeer gegarandeerd? Dat is mogelijk wanneer je met een partybus naar REBELLiON Indoor Festival gaat. Met een partybus begint jouw feest echt al in de bus. Regel een partybus via Eleven Travel en dan zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring.

Bij Eleven Travel ben je verzekerd van eerlijke prijzen, persoonlijke communicatie, top service en vooral goed en veilig busvervoer naar REBELLiON Indoor Festival.

Official Travel Partner