Met de bus naar Karnaval Festival

Wil jij graag gezellig samen met al je vrienden in één bus naar Karnaval Festival? Bij jou in de buurt opgehaald en teruggebracht worden? Een lekker drankje en je eigen muziek door de speakers?

Samen met Eleven Travel ga je onbezorgd feesten. Organiseer daarom een eigen busreis, boek direct een losse opstapplaats of vraag een opstapplaats aan vanaf 7 personen!

Daarnaast zijn er nog enkele entreetickets beschikbaar voor de Zondag van Karnaval festival. OP=OP dus wees snel. 🔥

Karnaval Festival Zaterdag

Evenemententerrein Moergestel, Moergestel
zaterdag 18 februari, 2023

Karnaval Festival Zondag

Evenemententerrein Moergestel, Moergestel
zondag 19 februari, 2023

Organiseer je eigen busreis en verdien € 100+ cash

De voordelen van een busreis bij Eleven travel

1. Gemakkelijk en snel

Het is bij Eleven Travel niet vereist om eerst een account aan te maken. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel een busreis boeken of organiseren.

2. Persoonlijk contact

Wanneer je bij ons een eigen busreis organiseert dan onderhouden we persoonlijk en kort contact via Whatsapp. We staan altijd voor jou klaar.

3. Servicegericht

Wij hebben een zeer modern klantenservice systeem waardoor we jou kunnen voorzien van de beste service. We zijn makkelijk te benaderen via veel verschillende kanalen. Je kan snel een reactie verwachten.

4. Geweldige prijs / kwaliteit verhouding

Bij Eleven Travel krijg je top kwaliteit voor een scherpe prijs. Kwaliteit kost geld, maar dat hoeft niet de hoofdprijs te zijn. Wij staan voor de beste kwaliteit busreizen en klantenservice.

5. Touringcar of partybus

Bij Eleven Travel reis je altijd veilig en comfortabel in een luxe touringcar of spetterende partybus. Bekijk online per evenement de bussen die online staan of organiseer zelf een eigen busreis en kies je ideale bus.

6. Combitickets en lekkere acties

Voor veel evenementen bieden wij bustickets in combinatie met entreetickets aan. Regelmatig geven we hierop ook nog een leuke combikorting. De mogelijkheden vind je op de evenementenpagina.

Deze feestgangers gingen jou al voor

" Leuke busreis georganiseerd naar Harmony of Hardcore via ElevenTravel!

Het personeel is super, goede communicatie & service. Ze hebben mij alles goed en duidelijk uitgelegd waardoor onze busreis op en top was !! We hebben er een leuk feestje van gemaakt. Achteraf ook nog goede communicatie gehad en natuurlijk de leuke bonus die je krijgt als busleider €€ !!

Ik raad dit bedrijf zeker aan als je een leuke busreis wilt organiseren naar een festival oid. Kortom een top bedrijf ! "
Djino
Busleider
Perfect georganiseerde busreizen en ze bieden altijd bijzonder goede service. Toppers!
Dominique
Klant