Onbezorgd naar Intents Festival

Vervoer van deur tot deur, een lekker drankje en muziekje onderweg, gezelligheid met al je vrienden: Jouw perfecte dagje Intents Festival begint met een busreis van Eleven Travel! 

2 Gratis VIP combi-tickets verdienen?
Ook dat kan bij ons! Als jij een groep kunt optrommelen (vanaf 20 personen) dan kun je bij ons toffe beloningen voor Intents Festival verdienen, dit kan zelfs oplopen tot twee gratis VIP entreetickets Ên cash!

Hoe tof is dat?! Een busreis organiseren is super makkelijk en vrijwel risicoloos voor jou als organisator. Jij regelt namelijk de mensen en wij doen de rest 😉

Intents Festival Weekend

Oisterwijk - Sportpark Dn Donk
vrijdag 2 juni, 2023

Intents Festival Zaterdag

Zaterdag combitickets beschikbaar!
zaterdag 3 juni, 2023

Intents Festival Zondag

Oisterwijk - Sportpark Dn Donk
zondag 4 juni, 2023

Intents Festival Vrijdag

Oisterwijk - Sportpark Dn Donk
vrijdag 2 juni, 2023

Eleven Travel Friends camp

Zonder stress een weekendje naar Intents Festival gaan? Dat kan! Wij halen jou namelijk op met een van onze gezellige bussen, er is ruimte voor jouw bagage (tenzij je jouw halve inboedel meeneemt), onderweg geniet je van een drankje en een passend muziekje. Eenmaal gearriveerd stap je in de buurt van de camping ingang uit. Je verzamelt je bagage en gaat richting de camping.

Wanneer je binnen bent kom je naar de Eleven Travel Friends Camp. Deze heb jij namelijk geboekt met jouw vrienden. No spang dus. Wanneer je arriveert op het gezelligste stukje Intents camping, check je in bij een onze Chef Camping Eleven. Deze zal jullie informeren en jullie verwijzen naar jullie eigen plekje. Hier kunnen jullie in alle rust je camping spot inrichten.

Heb je een foldtable besteld, dan staat deze klaar. Dixi besteld, dan staat deze klaar. Partytent besteld, dan staat deze klaar voor je. Kortom, je tentje opzetten en het feest kan beginnen.

Organiseer je eigen busreis en verdien 2 gratis VIP tickets

De voordelen van een busreis bij Eleven travel

1. Gemakkelijk en snel

Het is bij Eleven Travel niet vereist om eerst een account aan te maken. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel een busreis boeken of organiseren.

2. Persoonlijk contact

Wanneer je bij ons een eigen busreis organiseert dan onderhouden we persoonlijk en kort contact via Whatsapp. We staan altijd voor jou klaar.

3. Servicegericht

Wij hebben een zeer modern klantenservice systeem waardoor we jou kunnen voorzien van de beste service. We zijn makkelijk te benaderen via veel verschillende kanalen. Je kan snel een reactie verwachten.

4. Geweldige prijs / kwaliteit verhouding

Bij Eleven Travel krijg je top kwaliteit voor een scherpe prijs. Kwaliteit kost geld, maar dat hoeft niet de hoofdprijs te zijn. Wij staan voor de beste kwaliteit busreizen en klantenservice.

5. Touringcar of partybus

Bij Eleven Travel reis je altijd veilig en comfortabel in een luxe touringcar of spetterende partybus. Bekijk online per evenement de bussen die online staan of organiseer zelf een eigen busreis en kies je ideale bus.

6. Combitickets en lekkere acties

Voor veel evenementen bieden wij bustickets in combinatie met entreetickets aan. Regelmatig geven we hierop ook nog een leuke combikorting. De mogelijkheden vind je op de evenementenpagina.

Deze feestgangers gingen jou al voor

" Leuke busreis georganiseerd naar Harmony of Hardcore via ElevenTravel!

Het personeel is super, goede communicatie & service. Ze hebben mij alles goed en duidelijk uitgelegd waardoor onze busreis op en top was !! We hebben er een leuk feestje van gemaakt. Achteraf ook nog goede communicatie gehad en natuurlijk de leuke bonus die je krijgt als busleider â‚Ŧâ‚Ŧ !!

Ik raad dit bedrijf zeker aan als je een leuke busreis wilt organiseren naar een festival oid. Kortom een top bedrijf ! "
Djino
Busleider
Perfect georganiseerde busreizen en ze bieden altijd bijzonder goede service. Toppers!
Dominique
Klant

De vetste busreis naar Intents Festival

Ga jij met de bus naar Intents Festival en wil je 100% zeker weten dat je de leukste en best verzorgde busreis naar een festival meemaakt? Ga dan met onze busreizen mee! Eleven Travel zorgt er voor dat jij zonder zorgen van de opstapplaats naar het festival gaat. Wij zorgen voor de vetste partybussen, een echte VIP bus of luxe touringcar, net waar jullie behoefte aan hebben! Die bus vullen we dan met de leukste passagiers, meest gezellige busleider(s) en vriendelijke chauffeurs. Daarnaast verzorgen wij jou van alle gemakken die jij nodig hebt tijdens jouw busreis naar Intents Festival. Wij zorgen voor het mooiste party vervoer en de vetste busreis naar Intents Festival. Samen maken we er een geweldig feestje van!

Zelf een busreis organiseren naar Intents Festival?

Ga jij met een grote groep vrienden? Dan is het vaak mogelijk om zelf een busreis te organiseren. Hiermee kun je bijna altijd een mooie korting, dikke geld beloning of gratis tickets verdienen! Jij bepaald samen met ons jouw gewenste opstapplaatsen, vertrektijden en het type bus. Jij regelt de mensen, wij regelen de rest. Onze bus, jouw feestje!

Met een partybus naar Intents Festival?

Wil jij dat jouw busreis voelt als echt party vervoer? Vette lasers, dikke geluidsinstallaties en een top sfeer gegarandeerd? Dat is mogelijk wanneer je met een partybus naar Intents Festival gaat. Met een partybus begint jouw feest echt al in de bus. Regel een partybus via Eleven Travel en dan zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring.

Bij Eleven Travel ben je verzekerd van eerlijke prijzen, persoonlijke communicatie, top service en vooral goed en veilig busvervoer naar Intents Festival.