Eleven Travel WK Poule

Speel mee, steun het goede doel en maak kans op dikke prijzen!

Welkom bij de Eleven Travel WK Poule! In onze poule neem je het op tegen ons personeel, onze partners, chauffeurs en vooral tegen heel veel feestfanaten!

Wij doneren 1 euro per deelnemer (max 555 deelnemers). Tevens vallen de nummers 1 tot en met 22 in de prijzen! Vul dus snel het formulier in en doe mee!!

De Prijzenpot (22 winnaars)

🏆 111 euro zakgeld 

🏆 Eén jaar lang gratis met de bus!

🏆 2x REACTiVATE ticket

🏆 Busticket t.w.v. 33 euro 

🏆 2x REBiRTH Festival Full Weekend ticket (vrij-zat-zon)

🏆 Eleven Travel Taart

🏆 2x Brutality NYE ticket

🏆 Eleven Travel Aanvoerdersband

🏆 2x Phoenix XXL ticket

🏆 Cruyff Don’t Turn Your Back T-Shirts

🏆 2x We are Hardstyle ticket

Vul je gegevens in en maak kans!

SPEEL MEE EN STEUN HET GOEDE DOEL

Wist je dat wij met onze WK poule Pro2Foundation steunen. Zij hebben samen met het merk ”Cruyff” een actie opgezet genaamd ”Dontturnyourback”. Hun missie is banen  en goed onderwijs realiseren in Nepal. Met als doel minder arbeidsmigranten. We weten natuurlijk allemaal hoe het hen is vergaan met de bouw van stadions in Qatar.

Wij zijn ons hier ook zeer van bewust en steunen daarom de actie. We hebben een aantal oranje shirts gekocht welke we als prijs weggeven. Een groot deel van deze opbrengst gaat naar de foundation.

Tevens doneren wij 1 euro per deelnemer met een maximum van 555 deelnemers.

PRO2-Shirt-front-3D
PRO2-Shirt-back-3D

DON’T TURN YOUR BACK

“don’t turn your back” is een samenwerking tussen het merk Cruyff en de stichting Pro2. Beide organisaties kijken uit naar een mooi WK voetbal in Qatar met hopelijk een goed presterend Nederlands elftal.

We zijn niet alleen voorstander van dit WK maar ook van goede arbeidsomstandigheden voor alle arbeiders die WK’s mogelijk maken. En je kunt je rug niet keren voor het feit dat dit bij de bouw van de stadions voor dit WK niet het geval was.

Daarom hebben we onze krachten gebundeld. Cruyff heeft het mooiste shirt ooit uit het Nederlandse voetbal en de stichting Pro2 heeft een netwerk en de juiste contacten in Nepal.

Een speciale versie van het Oranje shirt waarin Johan Cruijff de finale van het WK in 1974 speelde is ontworpen om de arbeiders en hun nabestaanden, te steunen. Alle opbrengsten gaan naar hen.

Voorwaarden van de winactie

  • De nummers 1 tot en met 22 vallen in de prijzen
  • Winnaars mogen zelf kiezen uit de beschikbare prijzen, de winnaar mag beginnen met kiezen en wordt zo gevolgd dor de nummer 2, 3 enzovoorts. 
  • Het deelname formulier op deze pagina moet door jou zijn ingevuld, dit is voor ons leidend voor deelname
  • Naast het formulier moet de volledige poule zijn ingevuld, tot en met het einde van het toernooi. Is de poule niet volledig ingevuld dan doe je niet mee voor de prijzen. 
  • Wanneer het WK is afgelopen zullen wij binnen vijf dagen de winnaars bekend maken. Dit gebeurd via social media en e-mail. 
  • Heb jij gewonnen? Reageer dan op onze e-mail. Wij laten weten welke prijzen er op dat moment nog beschikbaar zijn om uit te kiezen.