Eleven Travel sponsort jouw team!

Wij bij Eleven Travel dragen de sport een warm hart toe en daarom gaan wij één sportteam voorzien van een nieuwe look. 

Als sportteam ben je samen één. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. En dat moeten jullie natuurlijk ook uitstralen met een mooi en uniek teamshirt!

Dit kan een wedstrijdshirt zijn, maar ook een warming-up shirtje of een deftige kantine polo is mogelijk. 

Dus kan jouw team wel een nieuw outfit gebruiken en lijkt het je tof als wij jullie sponsor gaan zijn? Meld je snel aan! 

Vul je gegevens in en maak kans!

Hoe het werkt?

Wij gaan één elftal / sportteam voorzien van toffe nieuwe shirts. Dit kan dus een wedstrijdshirt zijn, maar ook een warming-up shirtje of kantine polo is een mogelijkheid.
 
Let er even op dat jouw sportvereniging vaak richtlijnen heeft. Wij willen hier geen problemen mee krijgen en sponsoren van jouw club in de weg zitten. Check dus even goed op jouw club wat er is toegestaan. 
 
Wat voor sport jullie beoefenen maakt helemaal niets uit, ook het niveau is absoluut niet aan de orde. Als het maar sportief en gezellig is!
 
Samen met jou gaan we kijken naar de wensen en kleuren. Op basis hiervan gaan we ontwerp maken welke we vervolgens zullen gaan laten drukken. Samen bekijken we ook hoeveel shirts er nodig zijn. Het is wel belangrijk dat je dit al invult bij je aanmelding. 
 
Kans maken op jullie eigen gesponsorde sportshirts? Meld je team dan snel aan via het formulier op deze pagina en volg ons op Instagram!
 
Tip: Hoe meer teamgenoten zich aanmelden, des te groter de kans op winst!
 

Maatschappelijke projecten

Wij vinden het erg belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Dit is een van de redenen om deze actie op te zetten. Daarnaast houden we van sport en vinden we het belangrijk dat iedereen actief en gezond is. 

Je kan de komende tijd meer van ons verwachten op dit vlak. Heb je zelf een leuk maatschappelijk project en denk jij dat we wat voor jou kunnen betekenen. Neem dan contact met ons op! 

Winactie voorwaarden

  • Je moet aangemeld zijn via het formulier en ons volgen op Instagram om mee te doen met de winactie.
  • De winnaar wordt 5 oktober via onze instagram bekend gemaakt, wij zullen ook een e-mail sturen.
  • Geef een reactie op onze e-mail om jouw prijs te verzilveren. 
  • In overleg bepalen we wat voor type shirt en ontwerp het wordt, het is belangrijk dat dit ook gebeurd volgens de richtlijnen van de club. Echter moeten wij wel de vrijheid hebben om ook ons ding te kunnen doen. Blijkt dat het toch te lastig wordt dan zullen we een andere winnaar moeten kiezen.