Het is prijzen festival bij Eleven Travel

Eleven Travel is nieuw, fris en super fruitig! Wij ademen Festivals en organiseren de leukste busreizen. Om te vieren dat wij er zijn hebben we een heus prijzen festival georganiseerd. 

Wij zouden Eleven Travel niet zijn als 11 geen wezenlijk onderdeel van ons bestaan gaat zijn. Daarom gaan we maar liefst 11 weken lang de dikste prijzen weggeven. 

Het enige dat jij moet doen is even je gegevens achter laten en je maakt 11 weken lang, iedere week, kans op de dikste prijzen!

De prijzen POT

Dit wordt echt kei hard! 

We gaan tickets weggeven voor o.a. REBiRTH Festival, 7th Sunday, Harmony of Hardcore, Intents Festival en nog veel meer events. 

We gaan ontiegelijk veel bustickets weggeven. Denk aan 11 bustickets voor jou en 10 vrienden of gewoon 11 winnaars die allemaal één busticket winnen. 

En wat te denken van onze hoofdprijs. Een volledige partybus voor jou en 4 x 11 = 44 vrienden. Een dikke pre- en afterparty naar een festival (in overleg) t.w.v. maximaal €1.250,00.

Check de timetable van ons prijzen festival hieronder of schrijf je direct in en doe mee!

Week 1
REBiRTH Events
De eerste week van ons prijzen festival staat in het teken van REBiRTH Festival, Reawake en REBELLiON. Eindelijk mogen we weer gaan knallen en hoe lekker is dat we dit traditiegetrouw weer kunnen doen op REBiRTH Festival!

Deze week maak je kans op twee tickets voor REBiRTH Festival Zondag, Reawake en REBELLiON.

Winnaars zijn;
Willem de Vries (REBiRTH Zondag)
Guusje Donders (Reawake)
Pien van Megen (Rebellion)
Week 1
Week 2
11 bustickets voor jou en je vrienden
Deze week maak je kans op maar liefst 11 bustickets voor jou en 10 vrienden voor een evenement naar keuze. De totale maximale waarde hiervan is 275 euro. Laat je gegevens achter, geef je unieke groepsnaam door en laat al je vrienden dit ook even doen voor extra winkansen!
Week 2
Week 3
Kingsday!!!
Het is bijna tijd voor Koningsdag. Na twee jaar staat Nederland weer op zijn kop. Oranje straten en kei harde festivals. Uiteraard hebben wij een heerlijke oranje prijzenpot.

Binnenkort maken we deze prijzenpot bekend!
Week 3
Week 4
5 x 2 tickets voor Evolution Festival
Poh! Deze week gewoon 10 tickets voor Evolution Festival dat op zaterdag 7 mei plaatsvindt, bij Central Studios Utrecht. Een nieuw event dat in het teken staat van RAW Hardstyle Classics. Wij gaan 5 winnaars blij maken met twee tickets!
Week 4
Week 5.1
Kopjek trui + sokken + ticket
Kopjek is al jaren zeer bekend in de techno scene. In het Noorden van ons land worden dan ook regelmatig vette feesten georganiseerd. Op zaterdag 21 mei staat Kopjek Hangar op de planning en jij kan hier naar toe. Volledig met Kopjek trui en sokken. Dit zijn dan ook echte collectors items!
Week 5.1
Week 5.2
Reminder vs Hardstyle Classics Lovers
Liefhebbers van euforische deuntjes willen hier absoluut bij zijn! Voor Reminder vs Hardstyle Classics Lovers gaan we 2 x 2 tickets weggeven. Dit event is op zaterdag 21 mei bij Eventcenter Culemborg.
Week 5.2
Week 6.1
Hardstyle Family Merchandise
Alle hardstyle liefhebbers opgelet. Want in samenwerking met onze vrienden van de Hardstyle Family hebben we een tof prijzen pakket samengesteld. Een Ultimate Hardstyle Family member package bestaande uit een t-shirt, cap, vlag en waaier. Potje warm op die feestjes? Win 11 waaiers voor jou en je vriendengroep!
Week 6.1
Week 6.2
11 x 1 busticket
Deze week maken 11 personen kans op een gratis busticket, want wij gaan 11 x 1 bustickets weggeven. Laat je gegevens achter en je maakt meteen kans op deze en alle andere prijzen!
Week 6.2
Week 7
Intents Festival
Wie kent het niet, in de velden van Oisterwijk in Noord-Brabant. Drie dagen lang intens genieten!

Deze week maak je kans op:
2x Intents Festival Vrijdag
2x Intents Festival Zondag
2x Intents Festival Merchandise pakket
Week 7
Week 8
7th Sunday & Harmony of Hardcore
Traditiegetrouw met Pinksteren, helemaal uit je dakpan in Erp. Hakken op zaterdag en sjansen op zondag. Vrijwel altijd goed weer. Man wat hebben we hier toch ook weer zin in!

Deze week maak je kans op bus- en entreetickets voor beide feesten.
Week 8
Week 9.1
Outlands Open Air
Na twee jaar wachten kan de organisatie van Outlands nu definitief een aller laatste keer gaan vlammen. Op zaterdag de dikste hardstyle en op zondag heerlijke 90's classics! Wij geven voor beide dagen 3x2 tickets weg. Natuurlijk wil jij daarbij zijn, dus laat snel je gegevens achter en doe mee!
Week 9.1
Week 9.2
Indicator, Kings of Core & Rawfare
Hou je vast mensen, want we gaan 2 x 2 tickets inclusief een backstage tour weggeven voor: Indicator (15 oktober 2022), Rawfare (11 maart 2023) & Kings of Core (4 februari 2023). In totaal maken we dus zes winnaars bekend hiervoor!
Week 9.2
Week 10
It is all about the artists
Binnenkort maken we deze prijzenpot bekend!
Week 10
Week 11
Een Gratis Partybus voor 45 personen
Ja ja! Dit wordt een knaller van een hoofdprijs. We gaan namelijk een complete partybus voor jou en 44 vrienden gratis weggeven. Deze actie is speciaal voor grote groepen. Wil je mee doen voor de hoofdprijs? Laat dan snel je gegevens achter. Bij stap twee vragen we je om een groepsnaam in te vullen. Wanneer je dit doet maak je kans op de hoofdprijs. Zorg er voor dat al je vrienden dit doen met dezelfde groepsnaam, dat vergroot namelijk je winkansen enorm!
Week 11

Deze feestgangers gingen jou al voor!

Djino van NoortBusleider
Lees verder
" Leuke busreis georganiseerd naar Harmony of Hardcore via ElevenTravel!

Het personeel is super, goede communicatie & service. Ze hebben mij alles goed en duidelijk uitgelegd waardoor onze busreis op en top was !! We hebben er een leuk feestje van gemaakt. Achteraf ook nog goede communicatie gehad en natuurlijk de leuke bonus die je krijgt als busleider €€ !!

Ik raad dit bedrijf zeker aan als je een leuke busreis wilt organiseren naar een festival oid. Kortom een top bedrijf ! "
Dominque de Ruijter
Dominque de RuijterFeestganger
Lees verder
Perfect georganiseerde busreizen en ze bieden altijd bijzonder goede service. Toppers!
Previous
Next

De voordelen van een busreis bij Eleven travel

1. Gemakkelijk en snel

Het is bij Eleven Travel niet vereist om eerst een account aan te maken. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel een busreis boeken of organiseren.

2. Persoonlijk contact

Wanneer je bij ons een eigen busreis organiseert dan onderhouden we persoonlijk en kort contact via Whatsapp. We staan altijd voor jou klaar.

3. Servicegericht

Wij hebben een zeer modern klantenservice systeem waardoor we jou kunnen voorzien van de beste service. We zijn makkelijk te benaderen via veel verschillende kanalen. Je kan snel een reactie verwachten.

4. Geweldige prijs / kwaliteit verhouding

Bij Eleven Travel krijg je top kwaliteit voor een scherpe prijs. Kwaliteit kost geld, maar dat hoeft niet de hoofdprijs te zijn. Wij staan voor de beste kwaliteit busreizen en klantenservice.

5. Touringcar of partybus

Bij Eleven Travel reis je altijd veilig en comfortabel in een luxe touringcar of spetterende partybus. Bekijk online per evenement de bussen die online staan of organiseer zelf een eigen busreis en kies je ideale bus.

6. Combitickets en lekkere acties

Voor veel evenementen bieden wij bustickets in combinatie met entreetickets aan. Regelmatig geven we hierop ook nog een leuke combikorting. De mogelijkheden vind je op de evenementenpagina.