Memento Weekend

Bus 1

Hey! Deze busreis wordt georganiseerd door Eleven. Lijkt het je wat om met ons mee te reizen? Wacht dan niet langer en boek je busreis voordat de bus vol zit.

Bustickets kopen

Opstapplaats
Tijd*
Retour **
Amsterdam P+R Sloterdijk
14:00
€52,00 €49,50
€52,00 €49,50
Utrecht Jaarbeursplein
Bushalte voor het NH Hotel
14:50
€48,00 €45,50
€48,00 €45,50

* Let op! Dit zijn voorlopige tijden

De vertrektijden worden 48 uur van tevoren definitief gemaakt.

** Regulier tarief en geldig tot 10-07. Prijzen zijn exclusief transactiekosten

ROUTE INFORMATIE

Let op! Dit is een voorlopige route

De definitieve route wordt 48 uur van tevoren bekend gemaakt. Je ontvangt hierover een e-mail.

  • 12.00 Bus gereed voor retour
  • 12.45 Uiterlijk vertrektijd retour

BELANGRIJKE INFORMATIE

Let op! Dit is de voorlopige reisinformatie

De definitieve reisinformatie wordt uiterlijk 12 uur van tevoren bekend gemaakt op deze pagina.

Bus blijft niet op locatie staan

Spullen kunnen niet in de bus blijven liggen

Er is een toilet aan boord (geschikt voor beperkt gebruik)

Het is nog niet bekend of eigen muziek afgespeeld mag worden

het is nog niet bekend welke muziekmogelijkheden er zijn

Eigen drank meenemen toegestaan (Let op: Geen Glas!)

Geen drankverkoop in de bus

DIT KAN JE VERWACHTEN

Voor deze reis staat een touringcar gepland. Een touringcar is doorgaans voorzien van airco en een toilet. Uiteraard kan er ook altijd muziek afgespeeld worden, het verschilt per bus wat de mogelijkheden zijn. Zodra bekend is wat er mogelijk is communiceren we dit hierboven bij belangrijke informatie. Check dit dus altijd even voor vertrek.

Geven snel antwoord, is super klantvriendelijk en heeft er last minute voor gezorgd dat onze vriendengroep nog naar een mooie feestje kon gaan. Top bedrijf!!!
Kaylee
Klant
Zeker een aanrader!! Alles goed geregeld altijd, een snelle reactie en proberen je met alles te helpen waar nodig en qua wensen die je hebt. Ben blij dat ik naar Eleven Travel ben overgestapt, top gasten!!
Ruben
Klant
Zeer goede klantenservice!
Lars
Klant
Hele fijne reis gehad maar Dreamfields. Leuke chauffeur, goed geregeld. Als beloning voor het organiseren van een eigen busreis ook nog twee entree tickets voor het festival gekregen! Hele goede ervaring!
David
Klant

KOM JE ER NIET UIT?

Geen probleem, dat kan altijd gebeuren! Bij de veelgestelde vragen kun je wellicht je antwoord terugvinden. Mocht je hier alsnog jouw antwoord niet kunnen vinden, neem dan contact op via onze snelle klantenservice.

Veelgestelde vragen

Ja, de prijs is voor de heen- en terugreis (retour), tenzij anders vermeld. 

Het is niet mogelijk om een enkele reis te boeken, tenzij anders vermeld. Dit omdat wij de stoel de heen- en terugweg bezet moeten houden.

Een combiticket bestaat uit een busticket én een entreeticket voor het evenement/festival.

Voor een georganiseerde busreis (vooraf bepaalde route) kan je altijd boeken zo lang er plaatsen beschikbaar zijn in de bus. Je kan zelfs tijdens het evenement nog een boeking plaatsen voor de terugweg.

Wij communiceren voorlopige tijden omdat deze in aanloop na het evenement nog kunnen wijzigen. Dit heeft te maken met het samenstellen en afronden van onze planning. Uiterlijk 48 uur voor het evenement publiceren wij de definitieve tijden. Over het algemeen wijken de definitieve tijden niet enorm veel af van de voorlopige tijden (uitzonderingen daargelaten).

Het is vanaf 7 personen mogelijk om een eigen opstapplaats aan te vragen. Onze medewerkers zullen jouw aanvraag beoordelen en kijken of het haalbaar is. Wij bieden nooit garantie, dit gaat altijd in overleg. Wij zullen ons uiterste best doen, maar het moet wel passen binnen de route.

Wij streven ernaar om de busreis altijd door te laten gaan. Helaas zijn wij wel gebonden aan voldoende boekingen. Wij kunnen bijvoorbeeld geen bus laten rijden voor 7 personen tegen de prijs die op onze website staat.

Uiteraard doen wij altijd ons best een busreis door te laten gaan. Zo proberen wij altijd een alternatief aan te bieden in de vorm van een andere opstapplaats, kleiner busjes, bijbetaling enzovoorts. Natuurlijk doen we dit in overleg. Mocht er geen geschikte optie zijn, dan krijg je natuurlijk je geld terug.

Mocht je een opstapplaats willen toevoegen aan een bestaande route en deze ligt direct aan de route, dan is het wellicht mogelijk met minder personen. Wees vrij om te informeren naar de mogelijkheden.

Uiteraard doen wij altijd ons best een busreis door te laten gaan. Zo proberen wij altijd een alternatief aan te bieden in de vorm van een andere opstapplaats, kleiner busjes, bijbetaling enzovoorts. Natuurlijk doen we dit altijd in overleg. Mocht er geen geschikte optie zijn, dan krijg je natuurlijk je geld terug.

Als je samen in één boeking hebt geboekt dan zit je sowieso bij elkaar in de bus, mits je in jouw boeking verschillende opstapplaatsen hebt gekozen. In dat geval is het afhankelijk van de planning.

Heb je allemaal apart geboekt in een georganiseerde busreis, dan is de kans ook vrij zeker dat je bij elkaar in de bus zit. Heb je apart geboekt voor een losse opstapplaats, dan is het mogelijk dat je niet bij elkaar in de bus komt.

Advies: Wil je 100% zeker bij elkaar in de bus zitten, boek dan samen in één boeking voor dezelfde opstapplaats en/of in dezelfde georganiseerde busreis.

Bij een open busreis kan iedereen een boeking plaatsen en bij een besloten busreis kan je alleen met een toegangscode boeken. Dit is een keuze van de organisator.

Wanneer een busreis besloten is houdt dit niet in dat je niet welkom bent! Echter hebben vrienden en / of bekenden van de organisator voorrang. Wil je toch graag mee met een besloten busreis? Vraag dan (indien mogelijk) de organisator of er plaats vrij is, je ontvangt dan van hem / haar de toegangscode. Wij verstrekken de toegangsc